Chateau d'Impasse

Vakantiehuis in traditionele Franse stijl

Gerenoveerde boerderij uit 1882

De grote boerderij uit 1882 is in 2023 helemaal verbouwd met originele en natuurlijke materialen, en toch een beetje modern! De grote stal is bij het huis getrokken, waardoor een prachtig vakantiehuis is ontstaan. In onze eigen Franse stijl, mét comfort! Het huis is voorzien van natuursteen travertin vloeren met vloerverwarming. Het is een authentiek en rustiek huis geworden, omgeven door groene heuvels en uitgestrekte velden die zich uitstrekken zover als het oog reikt. Het uitzicht over de vallei vanuit huis en terras is adembenemend.

We hebben veel grond, fruit- en notenbomen en een weiland waar deels nog schaapjes van de buurman op lopen. De grote walnotenboom zal je beschermen tegen de warmte. Er zijn diverse zitjes en een grote eettafel op het terras of je strekt lekker de benen op een ligbedje.

 

Op vakantie in Franse stijl

De benedenverdieping van Château d’Impasse heeft gezellige, gemeenschappelijke kamers waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht. De  twee woonkamers zijn stijlvol ingericht met comfortabele banken en zitjes, waar je je kunt terugtrekken met een goed boek. Als wij er zelf zijn zullen we jullie vooral treffen in de grote moderne leefkeuken met ronde eettafel, of bij de houtkachel. Via de openslaande deuren kom je op het terras. De keuken heeft o.a. een Boretti oven, koffiezetapparaat met verse bonen, opschuimer en afwasmachine.