Chateau d'Impasse

Tarieven & Boeken

Tarieven

Château d’Impasse kan per kamer of in z’n geheel geboekt worden voor gezelschappen tot 8 personen.  Eventueel 2 kinderbedjes tot 3 jaar, dus 10 personen. Boeken per kamer is inclusief ontbijt, het huis als geheel is zonder ontbijtservice. 

De tarieven verschillen per laag-, midden- en hoogseizoen. In de maanden juli en augustus kan het gehele huis alleen per week (aankomst op zaterdag tot vertrek op zaterdag) geboekt worden. De huur voor het huis bedraagt in deze periode € 2000, inclusief schoonmaak.

In de maanden mei , juni en september bedraagt de huur voor het gehele huis € 1500 per week. In deze periode is het ook mogelijk aan te komen op andere dagen, verblijf kan geboekt worden voor minimaal 3 nachten (€ 225 per nacht).

Op dit moment zijn we bezig met een zwembad van 4x 8 meter. Daarvan zijn nog geen foto’s beschikbaar. Het zwembad is in juni  2024 klaar.

Het is, na overleg, mogelijk de beheerder, Bert Jan, als kok in te huren. Hij heeft jaren als kok gewerkt en kan een mooi menu samen stellen voor jullie! Ultiem ontspannen dus!

 

Reserveren

Selecteer data om prijzen en beschikbaarheid te zien.

Als je een kamer boekt, kun je de keuken en (beperkt) koelkast gebruiken en diner apart bestellen na overleg. 

Hoogseizoen; hele huis: Handdoekenpakket bedraagt €5,00 per persoon per keer.  Lakenpakket €7,50 per keer. In de keuken zijn theedoeken etc. gewoon aanwezig. Tussen 1 oktober en 1 mei worden extra hout- en elektrakosten berekend, afhankelijk van het gebruik.

Tip: Op Booking.com en Airbnb.com vind je altijd onze actuele beschikbaarheid. Via die sites kun je ook boeken als je dat prettig vindt, maar daar betaal je wel commissie.

Wil je boeken of meer info?

Je mag ons ook mailen of bellen over welke data je wilt boeken en over de beschikbaarheid.