Chateau d'Impasse

Slaapkamers in traditionele Franse stijl

Heerlijk slapen en uitgerust de dag beginnen

Château d’Impasse kan per kamer (inclusief ontbijt), of in zijn geheel geboekt worden. Er zijn vier tweepersoonsslaapkamers met een eigen badkamer en toilet. Elke kamer heeft een ventilator.  We hebben veel aandacht besteed aan het slaapcomfort. Zo hebben we donzen dekbedden, maar er zijn ook katoenen/synthetische dekbedden aanwezig. Heerlijke kussens en fijne toppers voor optimaal slaapgenot. Het huis is geschikt voor 8-10* personen, inclusief jonge kinderen (*baby’s, peuters in campingbedjes meegerekend). Honden kunnen, na overleg, mee naar Château d’Impasse

Slaapkamer Bellevue

Charmante tweepersoonskamer van 25 m2 met een sfeervolle inrichting. Dit is de mooiste en ruimste  kamer met uitzicht over het dal en waar vroege vogels kunnen genieten van de zonsopkomst. De kamer is voorzien van twee losse bedden die uit elkaar of tegen elkaar aangeschoven kunnen worden. Verder is er een zithoekje en luxe badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een campingbedje mogelijk.

Slaapkamer Bohemien

De  sfeervolle kamer ligt aan de dalkant van de gite en is ruim 20 m2. In de ochtend zal de zon je wakker kussen! De kamer is voorzien van twee losse bedden, een zithoek en eigen luxe badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een campingbedje mogelijk.

Slaapkamer Chateau

Deze romantische  kamer van 20 m2 met 2-persoonsbed inclusief eigen luxe badkamer en toilet bevindt zich op de eerste verdieping met uitzicht op het  plaatselijke kasteeltje. Er kan een campingbedje bij.

Slaapkamer Impasse

De slaapkamer van 12 m2 is de enige kamer op de begane grond en ligt aan de kasteelkant. De slaapkamer heeft een sfeervolle nieuwe  badkamer en (gedeeld) toilet aan de overkant van het gangetje. Deze kamer is geschikt voor mensen die liever geen trap lopen.

Reserveren van één of meerdere kamers

Voor een ontspannen en rustig verblijf is Château d’Impasse de perfecte locatie. Na 7 uur rijden vanaf Utrecht arriveer je in Laferté-sur-Amance, een prachtig klein dorpje op een heuvel, omringd door velden en bossen. Tijdens B&B verblijven serveren wij ontbijt met lokale producten en verse ingrediënten. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van een heerlijk 3-gangen diner, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Dit is een aantal keren per week mogelijk na overleg. Wil je 1, 2 of alle kamers reserveren? Bekijk de kamerprijzen en informeer naar de beschikbaarheid!